Rakker126 » Specials » Youtube
Van alles en nog wat en van alles tot niks!

Alles over YouTube: online films kijken

Iedereen heeft wel eens van YouTube gehoord. Op YouTube kunt u uw eigen filmpjes hosten, delen en laten beoordelen. Daarnaast vindt u er allerlei soorten beeldmateriaal. Per seconde worden er uren aan films geupload waardoor u nooit uitgekeken bent. In deze special verwijzen wij u door naar enkele interessante pagina' s over youTube.

YouTube: Alles + Hoe maak je een account + gebruik

In dit artikel bekijken we hoe u een account kunt aanmaken en begint met het delen van je video' s. In dit uitgebreide artikel worden alle aspecten van YouTube duidelijk uitgelegd door middel van afbeeldingen en informatie. Het aanmaken van een account is erg simpel: u registreert uzelf gewoonweg onder een schuilnaam. Naast het bekijken en delen van filmpjes kunt u bij YouTube ook terecht voor het communiceren met andere gebruikers en het maken van blogs. Sinds YouTube in handen is van Google zijn er veel nieuwe functies toegevoegd. Zo kunt u sinds april 2009 gebruik maken van het nieuwe design.

YouTube inzicht

Door middel van de functie YouTube inzicht kunt u alle gegevens van de bezoekers inzien. Op die manier kunt u uw filmpjes instellen op de wensen van de bezoekers.

YouTube en copyright

YouTube heeft strengere regels wanneer we naar de auteursrechten krijgen sinds Google het bedrijf heeft overgenomen. Hoe zorgt u ervoor dat u de wet en de algemene voorwaarden van YouTube niet overtreedt?
AVI film omzetten naar een dvd formaat

AVI film omzetten naar een dvd formaat

AVI is een bekend filmformaat. Het formaat heeft dan ook de nodige voordelen. Het geheel is vaak niet meer dan zevenhonderd megabyte groot, waardoor zon bestandsformaat gemakkelijk binnen te halen is…
Gepubliceerd door Rakker126 op 26-10-2010. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!